Familieområdet

Familieområdet giver mulighed for leg og hygge for hele familien. Lufttemperaturen er 29 grader, og her er underholdning for både små og større børn med vandrutsjebaner, familiebassin og babyvenligt soppebassin.

Indhold

  Hverdage uden for skoleferier

  På hverdage uden for skolernes ferier er familieområdet åbent kl. 8.30-18, og der er ikke pladsbestilling. Den almindelige billet til svømmehallen gælder i 2 timer, og med mindre andet er angivet giver den også adgang til familieområdet, hvis der er plads. Kapaciteten i familieområdet afhænger blandt andet af, om området benyttes af skoler og foreninger.

  Weekender, helligdage og skoleferier

  I weekender, på helligdage og i skolernes ferier er familieområdet åbent kl. 8.30-17.30, og vi anbefaler, at du på forhånd reserverer plads i vores bookingsystem. Disse dage er adgangen til familieområdet begrænset til én time fra kl. halv til halv. Dette er på grund af stor efterspørgsel og for at sikre alle en god oplevelse.

  Pladsreservation koster 10 kr. pr. person. Selve adgangsbilletten til svømmehallen betales ved ankomst, der skal ske senest 15 minutter før den reserverede tid. Ønsker du at booke familieområdet længere end en time, kræver det køb af ekstra svømmebillet.

  Ingen børnegrupper uden en voksen

  Små og store børn med deres voksne er velkomne i familieområdet. Ved grupper af børn (3 og derover) skal der være en eller flere ansvarlige voksne med, der sørger for, at svømmehallens regler bliver overholdt, at personalets anvisninger bliver fulgt, og at der bliver taget hensyn til de øvrige gæster.

  Badeble til de små

  Børn, der ikke er 100 % renlige, skal bruge badeble og særlige neopren-badebukser. Vi anbefaler mærket Happy Nappy. Badeble og neoprenbukser kan evt. købes i receptionen/caféen.

  Soppebassin

  Det babyvenlige soppebassin byder på 33 grader varmt vand, en ganske lille vandrutsjebane, en vandsprøjtende slange samt et springvand. Dybden er 20 cm i den ene ende af bassinet og 50 cm i den anden.

  Familiebassin

  Familiebassinet er 90 cm dybt, og vandtemperaturen er 29 grader. Her er vandkanoner, vandfald og massagedyser, og i bunden af bassinet er der plader, som skaber store bobler, man kan hoppe rundt i. 

  Rutsjebaner

  Man må kun køre en ad gangen i vandrutsjebanerne.

  Den lille vandrutsjebane er 49,6 meter lang og mørklagt med lyseffekter. Du får fuld fart og spænding på turen ned. Højdekrav: Du skal være mindst 115 cm høj.

  Den store vandrutsjebane starter med et tremeters drop, der er mørklagt med lyseffekter og et transparent rørstykke. Rutsjebanen er 64,1 meter lang og giver både børn og voksne et kæmpe sug i maven! Højdekrav: Du skal være mindst 140 cm høj.

  Familievenlig omklædning

  Der er puslepladser i både herre- og dameomklædningen. Derudover er der fire familieomklædningsrum, som er forbeholdt forældre med små børn/babyer.

  Café

  Familieområdet har sin egen café, hvor I kan nyde hele det samme sortiment af spise- og drikkevarer som i caféen i receptionen.