Baby- og forældre-/barnsvømning

Babysvømning er godt for dit barns motorik – og god motorik er med til at give bedre balance og styrke både indlæringsevne og sociale kompetencer. Vores holdundervisning er målrettet børn fra 2 måneder til og med 3 år. Det foregår i varmtvandsbassinet, der er 135 cm dybt og har en temperatur på cirka 33 grader.

Indhold

  Tilmelding til holdundervisning

  Tilmeldingen gælder 1 voksen og 1 barn en gang om ugen i 25 minutter i det antal uger, holdet dækker. Forskellige voksne, fx begge forældre, kan fra gang til gang skiftes til at deltage i undervisningen sammen med barnet – Det planlægger I selv, efter hvad der passer jer bedst. For at undgå forstyrrelser og sikre en tryg undervisning tillader vi ikke tilskuere. Tilmeldingen er personlig og bindende. Pladsen kan ikke refunderes eller deles med andre. 

  Husk at læse handelsbetingelserne.

  Se Tips til tilmelding nederst på denne side

  Hold 2024-1

  8 ugers-hold (2-6 måneder; 6-12 måneder; 1-årige) / 16 ugers-hold (2-årige; 3-årige). Undervisning start: uge 5. Der er også undervisning i uge 7.

  Se de konkrete hold i bookingsystemet.

  Næste omgang 8 ugers-hold er planlagt til at starte i begyndelsen af april. Nærmere information følger her på siden.

  Hold 2024-2

  Hold, der starter i april, kan se i bookingsystemet fra ca. 5. marts. Tilmelding: Følg med her på siden, hvor vi vil skrive, hvornår der åbnes for tilmelding. 

  Undervisningens indhold

  Hold for babyer 2-12 måneder

  Nogle af de øvelser, vores instruktører har fokus på, er:

  • tilvænningsøvelser
  • tryghedsøvelser
  • sanglege
  • balanceøvelser
  • dykkeøvelser

  Hold for børn 1-, 2- og 3-årige

  Vi introducerer stille og roligt flere øvelser og tilpasser altid undervisningen til børnenes alder. Instruktørernes fokus er på, at dit barn er trygt i vandet, og at der er plads til masser af grin. Dit barn lærer ikke at svømme crawl på disse hold men får evnen til at holde sig oven vande samtidig med, at det er en leg.

  Badetøj/badeble

  Så længe barnet ikke er 100 % renligt, skal det have badeble og særlige neopren-badebukser på. Vi anbefaler mærket Happy Nappy. Badeble og neopren-bukser kan evt. købes i vores reception.

  Barnevogne og klapvogne

  Du kan stille din barnevogn i vores overdækkede barnevognsskur eller ved cykelstativerne – dog på eget ansvar. I vores receptionsområde har vi kun meget begrænset plads til barnevognsparkering. Af hensyn til brandsikkerheden beder vi dig være meget opmærksom på at overholde reglerne og følge personalets anvisninger. Grundet hygiejne må barnevogne ikke medbringes i omklædningen. Når du kommer ned på omklædningsetagen, finder du klapvogne mellem elevator og trappe til fri afbenyttelse under dit besøg. Husk at sætte klapvognen på plads efter brug.

  Omklædning

  Vi har en særlig familieomklædning med fire aflåste bade- og puslerum for forældre med babyer/små børn. Desuden er der puslepladser og små badekar i både herre- og dameomklædningen. Ønsker I en ekstra voksen med i omklædningen, skal I købe en adgangsbillet.

  Tips til tilmelding

  Inden tilmeldingen åbner:

  • Opret en bruger i dit barns navn på bookingsiden flintholm.halbooking.dk (vælg profilen 'Babysvømmer') - lav en profil for hvert barn, hvis du skal tilmelde flere.
  • Tjek på bookingsiden, hvilke hold der udbydes, så du ved, hvilke der er relevante
  • Hvis du har spørgsmål, så skriv i god tid til flintholmsvom@frederiksberg.dk 

  Ved selve tilmeldingen:

  • Sid klar ved computeren
  • Vær logget ind på dit barns bruger - opdatér siden jævnligt
  • Hav dit Visa/Dankort eller MasterCard klar
  • Vælg det relevante hold
  • Du har max et kvarter til at gennemføre din betaling
  • Pladsen er din, når du bliver sendt tilbage til bookingsystemet og får en bekræftelse på mail - tjek evt., om bekræftelsen er havnet i spamfilteret/uønsket post.

  Venteliste

  Hvis det ønskede hold er optaget, kan du opleve, at du via bookingsystemet får tilbudt en ventelisteplads. Sker dette ikke, er det fordi ventelisten allerede er optaget.

  Får du plads på et hold, slettes dine eventuelle ventelistepladser automatisk.