Slut med pladsreservation til familieområdet på hverdage

Adgangen er ikke længere begrænset til én time fra kl. halv til halv på hverdage uden for skolernes ferier.

10. jan. 2023

Indhold

  Hvis du elsker at suse ned gennem vandrutsjebanerne, mærke den 29 grader varme luft, lege i familiebassinet eller hygge med familiens yngste i det 33 grader varme soppebassin, så har vi en god nyhed til dig:

  På hverdage uden for skolernes ferier har vi fjernet tidsbegrænsningen, så familien nu kan være i familieområdet i de to timer, som svømmebilletten dækker, i stedet for kun én time. Det er samtidig blevet mere fleksibelt, hvornår man kan komme, da vi ikke længere kører med faste tidsslots fra kl. halv til halv.

  Hidtil har man på forhånd kunnet reservere plads, hvis man ville være sikker på adgang, men i praksis er der på hverdage uden for skoleferierne kun sjældent problemer med pladsen. Vi har derfor fjernet pladsreservation til familieområdet på disse dage.

  Fortsat tidsbegrænsning og mulighed for pladsreservation i weekender og ferier

  Det skal være en god og sikker oplevelse for alle at besøge familieområdet, og vi har derfor et maksimum for, hvor mange gæster, vi lukker ind i området ad gangen.

  I skoleferier, weekender og på helligdage er der stor efterspørgsel på familieområdet, og derfor vil adgangen på disse dage fortsat være begrænset til én time fra kl. halv til halv. Desuden er det her fortsat muligt at reservere plads på forhånd, og det anbefaler vi stærkt, at man gør.

  Læs mere om familieområdet her

  Vi prøver det af

  Fjernelsen af pladsreservationen, én times-begrænsningen og de faste tidsslots på hverdage uden for skoleferierne er indtil videre et forsøg.